Skip to content

Bunadsmykkeskrin Aust-Agder

kr 1.595

Smykkeskrin av porselen med lufttett boks inni. Dekoren på lokket er henta frå forkle og belte.

1 på lager

Produktnummer: 15284 Kategorier: ,

Beskrivelse

Smykkeskrin med lufttett boks. Ditt bunadsølv lagrast best i lufttett. Då held det seg finast.

Dette er Telerosa sitt unike smykkeskrin serie i porselen som er spesialtilpasset ditt bunadsølv. Skrinet har ett indre skrin med tre seksjoner som er tilpasset alle søljer til en bunad, porselenet hindrer lys i å komme til smykkene. Det fungerer også godt som et smykkeskrin for vanlig sølv. Porselenet kan også settes på bordet på 17 mai med småkaker eller smågodt oppi. Smykkeskrinet kan vaskes separat i oppvaskmaskin ved alle programmer og temperaturer.

Det indre skrinet

Er fremstilt av polykarbonat  (PC) som er et dyrere produkt enn pleksiglass (akrylglass) og har de høyeste brannkrav som finnes når det gjelder plastmateriale. Det vil si at hvis det tilføres varmekilde på 960 grader skal produktet selv slukke innen 30 sekunder når varmekilden fjernes. Materialet er UV-stabilisert, som vil si at produktet ikke misfarges ved sollys. · Materialet er 100% gjenvinn-bart.

Skrinet er så tett at ny luft ikke kommer inn, dette hindrer derfor at sølvet blir sort over tid. Det kan også fungere som et reiseskrin, settes inn i en safe, eller oppbevares uavhengig av porselensskrinet, men det må da stå mørkt slik at lys ikke kommer til sølvet. Alle deler kan tas fra hverandre og settes sammen igjen. I alle 3 etasjene er det et mykt velourskum som sølvet hviler på og avgir ingen reaksjoner til sølvet. Ved behov kan det indre skrinet separat også vaskes i oppvaskmaskin.

Åpne indre skrin:
1. Vri mot urviseren (klikk)
2. Løft rett opp

Lukke indre skrin:
1. Skyv tappen ned i spore
2. Vri med urviseren (klikk)

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,1 kg
Dimensjoner 14 × 14 × 10,5 cm

Du liker kanskje også…

Back To Top